menu

Våra instruktörer

Frid Sunny Ahmad
Coach
Programupplägg
Styrketräning
Thaiboxning
Kort om mig
HAR TRÄNAT KAMPSPORT HELA MITT LIV, BÖRJADE MED ATT JAG INTE FICK GÅ PÅ FOTBOLL FÖR MINA FÖRÄLDRAR PGA SKADERISKERNA MEN FICK BÖRJA PÅ KARATE.. IFRÅGASÄTTER DETTA ÄN IDAG 😅 EFTER 8 ÅR GICK JAG ÖVER TILL MUAY THAI PÅ SLAGSKEPPET DÄR JAG ÄN IDAG TRÄNAR OCH TÄVLAR FÖR. MED EN KOMBINATION AV EN KÄRLEK FÖR STYRKETRÄNING OCH CALESTHENICS SÅ ANPASSAR JAG DIN TRÄNING TILL ALLT FRÅN KROPPSBYGGE TILL ATT SLÅ KROPP 🥊
Fokus
Coach, Programupplägg, Styrketräning, Thaiboxning
Personlighet
Hård, Teknisk och Extrem OCD
Filosofi
Hard work is the only work
BOKA
Anton Börzsei
Agility
Boxning
Explosivitet
Kroppskontroll
Kort om mig
BOXNING HAR FUNNITS I MIN FAMILJ I FLERA GENERATIONER SÅ REDAN FRÅN NÄR JAG VAR LITEN SÅ KÄNDES DET NATURLIGT ATT BÖRJA BOXAS FÖR ATT DET VAR ROLIGT. JAG BOXADES TILL OCH FRÅN UNDER TONÅREN MEN FÖR OMKRING 6 ÅR SEDAN SÅ BÖRJADE JAG TÄVLA OCH KÄNDE ATT JAG ALDRIG KAN SLUTA. JAG HAR UNDER MINA ÅR SOM TÄVLANDE VUNNIT DOM FLESTA TURNERINGAR I SVERIGE OCH ÄVEN TAGIT MEDALJ I INTERNATIONELL TÄVLING. JAG HAR ÄVEN BLIVIT RANKAD SOM DEN 3:E BÄSTA TUNGVIKTARE I SVERIGE. ALLT JAG VILL ÄR ATT BOXAS, LÄRA ANDRA BOXNING OCH VISA ATT DET FINNS INGET ROLIGARE SÄTT ATT KOMMA I FORM MED SOM BOXNING MED MIG.
Fokus
Agility, Boxning, Explosivitet, Kroppskontroll
Personlighet
RAK, Glad och Teknisk
Filosofi
Go hard or go home
BOKA
Emil Malmborg
Cirkelfys
Gym
Kostrådgivare
Thaiboxning
Kort om mig
REDAN SOM LITEN HAR JAG VARIT VÄLDIGT MÅN OM TRÄNING OCH HÄLSA. MIN TRÄNINGSRESA STARTADE TIDIGT MED DANS/BALETT OCH UTVECKLADES SNABBT TILL EN HÖG NIVÅ.

DÄREFTER RIKTADE JAG IN MIG MER MOT STYRKETRÄNING OCH KAMPSPORT DÄR JUST THAIBOXNINGEN BLEV MIN GLÖD.

OCH I DAGSLÄGET DRIVER JAG FSAWORKOUTS TILLSAMMANS MED FRID, DÄR VI JOBBAR MED JUST KAMPSPORT, HELHETS-TRÄNING OCH HÄLSA.
Fokus
Cirkelfys, Gym, Kostrådgivare, Thaiboxning
Personlighet
Mördarfys, Iskall, no mercy
Filosofi
PAIN IS GOOD
BOKA
Nathalie Zoukatas
Fysträning
Styrketräning
Thaiboxning
Kort om mig
FRÅN ISPRINSESSA TILL FIGHTER! SÅ LÄNGE JAG KAN MINNAS HAR JAG ÄLSKAT OCH FASCINERATS AV KROPPEN I RÖRELSE. VÄLDIGT MÅNGA ÅR DEDIKERADE JAG TILL ELITIDROTTEN BÅDE SOM KONSTÅKARE OCH SENARE SOM PROFESSIONELL FIGHTER. MIN LIVSLÅNGA PASSION FÖR TRÄNING UTVECKLADES TILL EN ÖNSKAN OCH ETT DRIV ATT FÅ HJÄLPA ANDRA ATT KÄNNA INTE BARA GLÄDJEN I TRÄNINGEN MEN OCKSÅ DET VÄLMÅENDE EN MER AKTIV LIVSSTIL MEDFÖR OCH DEN SJÄLVKÄNSLA EN STARK OCH SUND KROPP GER. FINNS VID DIN SIDA BÅDE NÄR DU KLIVER IN I THAIBOXNINGENS VÄRLD FÖR FÖRSTA GÅNGEN ELLER NÄR DU GÖR DIG REDO FÖR MATCH. MEN OCKSÅ OM DU VILL GÖRA EN ANATOMISK RESA I STYRKETRÄNINGEN OCH BLI DITT STARKASTE, MEST BALANSERADE JAG.
Fokus
Fysträning, Styrketräning, Thaiboxning
Personlighet
ENVIS, TEKNISK, ÄRLIG, STARK MEN MJUK
Filosofi
BE ALL YOU CAN BE!
BOKA
Sanna Ansaldo
Andning
Barre
Meditation
Yoga
Kort om mig
SANNA, 24 ÅR FRÅN STOCKHOLM. DANSAT OCH SHOWAT SOM LITEN OCH HAR ALLRA OFTAST 100 ELD I LUFTEN. JAG HITTADE TILL YOGAN I TIDIG TONÅR OCH DET ÄR VAD SOM HJÄLPT MIG HÅLLA MIG GRUNDAD, FOKUSERAD, NÄRVARANDE OCH TRYGG SEDAN DESS. YOGAN HJÄLPER MIG HITTA MITT LUGN OCH ATT UNDERVISA DEN FANTASTISKA, 4000 ÅR GAMLA PRAKTIKEN GÖR UNDERVERK FÖR BÅDE KROPP, KNOPP OCH SJÄL. GENOM YOGAN GES VI VERKTYG ATT UTFORSKA DET VI BÄR PÅ INUTI. VI KAN SKAPA EN PLATS ATT MÖTA OSS SJÄLVA. ATT SE DET LJUSA, OCH BLI VÄN MED DET MÖRKA, SÅ ATT DET INTE STÅR I VÄGEN FÖR VÅR BLOMSTRING. KLYSCHIGT MEN ACK SÅ SANT.
Fokus
Andning, Barre, Meditation, Yoga
Personlighet
LIFE IS A DANCE BETWEEN EFFORT AND EASE PRACTICE PRACTICE ALL IS COMING PRACTICE MAKES PERFECT … & DON’T TAKE YOURSELF TOO SERIOUSLY !!!
Filosofi
COMMITMENT, DISCIPLINE, SELF-LOVE, GRATITUDE AND MOST IMPORTANT - PLAY !
BOKA
Aaron Kennedy
Biomechanics
Breathwork
Submission Wrestling
Kort om mig
I started off as a junior rugby player and quickly spawned into martial arts where I competed in mma for 10+ years. I still train martial arts recreationally and now focus primarily on breathwork, submission wrestling, and human mechanics.
Fokus
Biomechanics, Breathwork, Submission Wrestling
Personlighet
Focused, calm and goal orientated
Filosofi
Breathe, flow and grow.
BOKA
Evelina Mattsson
Andning
Meditation
Mindfullness
Yoga
Kort om mig
När jag fann yogan i ung ålder fascinerades jag av det lugn, den disciplin och det fokus yogan gav mig. Yogan, andningen och meditationen har jag sedan dess tagit med mig och den är idag en naturlig del utav mitt liv. Sedan 7 år tillbaka har jag instruerat yoga i olika former, men instruerar i dagsläget i vinyasayoga. Förutom min bakgrund inom yogan är jag även utbildad sjuksköterska och utbildad inom stresshantering. Jag tror starkt på att välmående kommer inifrån!
Fokus
Andning, Meditation, Mindfullness, Yoga
Personlighet
Närvarande, lugn & teknisk
Filosofi
Flexibility meet strength, breath in breath out
BOKA
Isabel Norlin
Andningsövningar
Hatha yoga flow
yin yoga
Kort om mig
Jag är certifierad hatha yoga lärare med 250 timmar YTT- certifikat från Rishikul Yogashala i Nepal. Jag upptäckte yogan som 20åring och blev förälskad av lugnet jag fick i sinnet och styrkan och smidigheten jag fick i kroppen. Känslan efter ett yogapass är obeskrivlig och jag känner alltid en sån kärlek till mig själv och min kropp efter ett ordentligt yogapass. Och den känslan vill jag att alla ska känna!

Alla ska kunna gå på yoga, nybörjare som mer avancerade, och därför fokuserar jag på att lära ut grunderna i hatha yoga.

Det är den äldsta formen av yogan som passar perfekt för nybörjare då som vill lära sig grunderna, öva upp styrkan, uthålligheten och andningen. Klasserna blandas med meditation och andningsövningar.
Fokus
Andningsövningar, Hatha yoga flow, yin yoga
Personlighet
Glad, positiv och nyfiken! Har alltid nära till skratt och är mån om att skapa en positiv energi för alla i min närhe
Filosofi
Att skapa en så positiv och kärleksfull värld som möjligt runtomkring mig.
BOKA
Tichna Chaletorn
Mobility
Styrketräning
Thaiboxning
Yoga
Kort om mig
Tichna är född och uppvuxen i Sverige med föräldrar från Thailand. Blev introducerad till thaiboxning som ung och blev helt förälskad. Tränat och tävlat inom thaiboxningen inom många år men gick sedan vidare till sporter som rugby och crossfit.

Började praktisera yoga som komplement efter att kroppen inte längre klarade av den mängden intensiva träningspass. Yoga hjälpte mig med ökad rörelse, starkare leder och ligament men det även hjälpte mig med att hitta mitt inre ro.

Thaiboxning och yoga skapade ett equilibrium inom mig och nu hjäper jag andra att hitta samma balans.
Fokus
Mobility, Styrketräning, Thaiboxning, Yoga
Personlighet
Organiserat kaos
Filosofi
Life is a game and your body is the vessel to experience all the layers of what it means to be alive in this human experience.
BOKA
Nathalie Valev de Barès
Barre
Kroppsviktsträning
Stretch
Kort om mig
Sen jag var 6 år har jag använt kroppen som mitt instrument att uttrycka mig med. Jag började först med konståkning som sedan ledde in i den professionella balettvärlden. Den dagliga trängen väckte mitt enorma driv för att ständigt utvecklas och bli bättre än gårdagen. Att ständigt töja på gränser och pusha kroppens potential mot nya mål. Jag vill nu hjälpa dig att öka din kroppsmedvetenhet, styrka, flexibilitet och precision samt ge dig mer smidighet i vardagen!
Fokus
Barre, Kroppsviktsträning, Stretch
Personlighet
Lugn men bestämd, Noggrann, Lättsam, Omtänksam.
Filosofi
Work on you, for YOU.
BOKA