menu

BIO-HACKING

Vi erbjuder Kryoterapi för smärtlindring och snabbare återhämtning, Rödljus-terapi för cellreparation och hudhälsa, Insculpt för målinriktad fettförlust och muskeldefinition, samt Kompressionsterapi för förbättrad blodcirkulation och minskad svullnad.

KRYOTERAPI

Kryoterapi definieras som applicering av kyla på kroppen i terapeutiska syften. I -87°C under tre minuter stärker kryokammaren hälsan genom kontrollerad kylexponering. Det leder till minskade kärn- och vävnadstemperaturer. Kryoterapi används bland annat för att lindra muskelsmärta, stukningar och svullnad efter mjukvävnadsskada eller operation. Kryokammare används ofta för att påskynda återhämtningen hos idrottare efter träning.

RÖDLJUS-TERAPI

Rödljus-terapi är en behandling som hjälper hud, muskelvävnad och andra delar av din kropp att läka. Med rödljus-terapi utsätter du din hud för lampor med rött ljus som hjälper cellerna att reparera sig själva och bli friskare. Rödljus-terapi använder mycket låga nivåer av värme, och skadar eller bränner inte huden. Det är inte samma typ av ljus som används i solarier, och det utsätter inte din hud för skadliga UV-strålar. Rödljus-terapi kan även hjälpa mot demens, tandvärk, håravfall och rynkor.

INSCULPT

​ Insculpt stimulerar muskelsammandragning för att effektivt hjälpa till med fettförlust i envisa områden, särskilt runt magen och skinkorna. Det kan hjälpa vem som helst att 'skulptera' och definiera specifikt riktade områden för att resultera i fettminskning. Denna behandling rekommenderas för personer som har problem med att hitta muskelanslutning i specifika områden. Det är också ett fantastiskt sätt att få kontakt med de djupare och lägre kärnmusklerna efter förlossning.

KOMPRESSIONSTERAPI

Kompressionsterapi hjälper till att öka blodcirkulationen i underbenen, anklarna och fötterna. Det är en effektiv behandling för smärta och svullnad som orsakas av tillstånd associerade med dålig cirkulation. Denna behandling är främst känd för löpar-idrottare på grund av återhämtningen i smalbenen och vadmusklerna. För professionella fighters är det en vanlig behandling efter match för att minska svullnaden och blodkoagulationen. Kompressionsbehandling kan också vara mycket effektiv när det kommer till att träna tunga sparkpass och inte bara efter match.