menu

GRUPPTRÄNING

FSA Workouts erbjuder olika konceptpass för dig att träna i grupp. Kampsporten utgör grunden för vårt träningskoncept.

Workouts

Muay thai Intro

Detta pass är för dig som aldrig har tränat thaiboxning förut eller behöver slipa på grundteknikerna.

Instruktörerna går igenom alla termer, fotarbeten, grundtekniker så du har grundskaperna för att gå till nästa steg. Misstolka inte intensiten på detta pass, hård fys är en grundpelare i thaiboxning.
BOKA

Muay thai All levels

Träna tillsammans i en grupp på max 16 deltagare med två intruktörer där vi går igenom grundteknikerna och testar på mer avancerade delar av thaiboxning! Detta är mer en grupp PT då vi tränare följer upp och anpassar schemat utefter varje deltagare,.Vi tränar tillsammans i par, främst på mitsar (slagplattor), säck. Ingen tidigare erfarenhet krävs, ingen sparringutrustning krävs. Lånehandskar finns till hyres.
BOKA

MUY THAI FEMME FATALE

Träna tillsammans i en grupp på max 16 deltagare med två intruktörer där vi går igenom grundteknikerna och testar på mer avancerade delar av thaiboxning! Detta är mer en grupp PT då vi tränare följer upp och anpassar schemat utefter varje deltagare,.Vi tränar tillsammans i par, främst på mitsar (slagplattor), säck. Ingen tidigare erfarenhet krävs, ingen sparringutrustning krävs. Lånehandskar finns till hyres. Endast för tjejer.
BOKA

BOXING MIX

Ortodoxa boxningspass med en blandning av mits, säck, drillar och framförallt fysen och konditionen bakom en boxares vardag.
BOKA

BOXING HEAVY HITTER

Ett rent fyspass på säck tillsammans med redskap där du lär dig slå med full kroppsvikt och leverera din fulla kapacitet. Mindre fokus på drillar och mitsar utan detta pass är för dig som vill ta ut dig till max!
BOKA

Cirkelfys

Högintensiv cirkelträning som utmanar både styrka, uthållighet, kondition och rörlighet.
BOKA

Powerhour

Högintensivt cirkelpass!

Hjärtpump och muskelbrinn är ett löfte.

Inget krav på utrustning förutom ett tjockare pannben krävs! designat av Powered By Nathalie.
BOKA

Fightfys

Denna cirkelträning är anpassad till de muskler och utmaningar som sker under all form av fighting träning. Övningarna är utmanande både i styrka, kondition och uthållighet. Ett hetsigt och roligt pass som tränar hela kroppen och är ett perfekt komplement till dig som har tröttnat på traditionell styrketräning.
BOKA

Yoga

Stretch, strength, mobility and mindfulness I den här klassen tar vi dessa sekvenser från både primär- och mellanserien och lägger till lite kreativ ”flare” och några fler utmanande varianter. Vad du kan förvänta dig: lek, svett, andning och några upp-och-nervända utmaningar!
BOKA

Rocket yoga

Rocket Yoga är förankrat i Ashtanga, och blandar både primär- och mellanserien, vilket resulterar i ett roligt och upplyftande Vinyasa- flöde. I den här klassen tar vi dessa sekvenser och lägger till lite kreativ ”flare” och några fler utmanande varianter. Denna klass är inte lämplig för fullkomliga nybörjare, men alla som kan modifiera sin egen träning är välkomna. Vad du kan förvänta dig: lek, svett, andning och några upp-och- nervända utmaningar!
BOKA

Breathwork

Vänd stress till fokus. Breathwork är kosten vi behöver för att ge bränsle till sinnet. Att använda djupandning har visat sig positivt påverka stress och motivationsnivåer.
BOKA

Vinyasa yoga

Vinyasa yoga är en dynamisk yogaform, vilket menas med att en yogaposition följs av en annan yogaposition i ett flöde (flow). Fokuset under klassen ligger på att synkronisera rörelserna med andetaget. Andetaget är därför i fokus och under klassens gång låter vi andetaget leda rörelsen. En aktiv andning leder även till en ökad medveten närvaro. Klassen är lämplig för både nybörjare och mer avancerade yogis.
BOKA

Hatha flow

Hatha flow är ett dynamiskt pass som utgår ifrån grunderna i hatha yoga och passar perfekt nybörjare som mer avancerade yogis. Under ett hatha flow pass sammanvävs andningen med rörelsen i ett skönt flöde. Passen börjar alltid med andningsövningar och fortsätter med uppvärmning, solhälsningar, styrka-och balanspositioner och avslutas med avslappning.Ett roligt, utmanande och effektivt pass för hela kroppen och sinnet!
BOKA

Ying yang yoga

Yin Yang Yoga is a mixture of hatha/vinyasa and yin. Ying Yang is all about balance. Within a session combining fiery, stronger poses with a calm build up and a yin like cool-down where poses are held for several minutes. Challenge yourself both physically and mentally during the Yang parts and breath into stillness during the Yin. Leaves you feeling strong, calm, grounded, and reconnected to yourself. Suitable for all levels.
BOKA

Submission wrestling

"A fun and practical way to get stronger and fitter"

Submission Wrestling is a great way to get more confident and become more athletic.

Suitable for beginners this class will teach you the foundational principles of self defense and will teach you how to use your opponent's strength against them.
BOKA

Barre

Barre är ett styrkefokuserat pass med influenser från pilates, balett och yoga. Vi jobbar både på golvet och vid stången i olika positioner med repetitiva rörelser för maximal utmattning. Du kommer hitta mindre muskler du inte visste fanns samt öka din rörlighet. Varje pass avslutas med en kortare stretch och avslappning. Tanken är att bygga starka, långa och uthålliga muskler.
BOKA

Fight Performance

Fight Performance av Apex är ett flerskiktat hybrid-atlet-koncept skapat av coach Jacob med syfte att vara en träningsupplevelse som förkroppsligar själva kärnan av FSA Workouts. Förvänta dig en blandning av funktionell styrka, HIIT, rörlighet, boxningsövningar och intensivt säck och mits-arbete. Allt inbäddat med musik, rytm, andningsövningar och meditationsövningar. Perfekt för fighters, idrottare och alla som letar efter ett byggande av skills. Ett rått och intensivt träningspass som aktiverar både kropp och själ.
BOKA

FLOW AND GLOW

Flow & Glow® Dance är ett dansträningskoncept fullt av empowerment med en fusion av olika dansstilar så som feminine vibe, hiphop och contemporary. Här vänder du dig bort från speglarna, så att du kan dansa från hjärtat utan distraktioner. Om du är på jakt efter en gruppträningsupplevelse som går längre än att bara röra sig till musik, har du kommit rätt.
BOKA

PILATES

Pilatesträning är fantastisk för att förbättra hållningen, stärka hela kroppen och öka kroppsmedvetenheten. Det fokuserar speciellt på att stärka musklerna i bålen, som rygg, mage och sätet. Dessa djupa stabiliserande muskler hjälper till att hålla kroppen upprätt och stark. Pilates passar alla, oavsett ålder eller träningsnivå. Du anpassar själv rörelserna efter din egna förmåga och vi ger både progressioner samt regressioner till varje övning.
BOKA